ΜΙΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" είναι μια πρωτοβουλία μικρών ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που έχει ως σκοπό την ανάδειξη και προστασία της ελληνικότητας και ποιότητας των προϊόντων που παράγουν μικρές, κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

ΤΟ ΣΗΜΑ

ΤΟ ΣΗΜΑ
Το σήμα "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" απονέμεται σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που παράγεται στην Ελλάδα, η επιχείρηση που το παράγει έχει έδρα στην Ελλάδα και είναι μια μικρού μεγέθους παραγωγική επιχείρηση.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Με το σήμα "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" τα σημεία πώλησης και οι τελικοί καταναλωτές μπορούν άμεσα να διακρίνουν & να αναγνωρίσουν ποια προϊόντα παράγονται από μικρές ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Οι τελικοί καταναλωτές μπορούν να εμπιστεύονται τα προϊόντα που φέρουν το σήμα "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" και να τα προτιμούν στηρίζοντας την πραγματική ελληνική οικονομία.

ΚΥΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

Έδρα επιχειρησης στην Ελλαδα

Φυσική και φορολογική έδρα επιχείρησης εντός της ελληνικής επικράτειας.

Παραγωγη προϊοντων στην Ελλαδα

Εξ ολοκλήρου παραγωγή ή με υψηλή προστιθέμενη αξία μεταποίηση προϊοντων στην Ελλάδα.

Μικρης κλιμακας παραγωγη

Πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγή προϊόντων περιορισμένης ποσότητας.

Υψηλη ποιοτητα & ασφαλεια

Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής και βραβεία ποιότητας.

ΜΙΚΡΑ ΔΕΙΠΝΑ - ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Image

Οι Μικροί Έλληνες Παραγωγοί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ανταποδίσουμε τη στήριξη όλων εσάς που στηρίζετε την ελληνική παραγωγή προσφέροντας τρόφιμα μέσα από τη δράση μας Μικρά Δείπνα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Έως σήμερα έχουμε στηρίξει το Λύρειο Ίδρυμα, την Κιβωτό του Κόσμου, το ορφανοτροφείο Μέλισσα, την Κάριτας Σύρου και τους πυρόπληκτους της Αττικής και της Εύβοιας.

Περισσότερα για τη δράση μας εδώ: Μικρά Δείπνα

 

SHOP SMALL GREECE 2021 - ΜΙΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Image
Shop Small Greece 2021!
Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου ψωνίζουμε μόνο από μικρά καταστήματα, ψωνίζουμε μόνο προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα!
Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα τοπικά καταστήματα σε κάθε πόλη και τα καταστήματα της γειτονιάς μας. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα ελληνικά προϊόντα και ας στηρίξουμε τους ανθρώπους του τόπου μας!
 Αν έχετε κατάστημα και θέλετε να συμμετέχετε στη δράση μας, μπορείτε να εκτυπωσετε τις αφίσες που έχουμε ετοιμάσει και να τις τοποθετήσετε στη βιτρίνα σας. Ενημερώστε τους πελάτες σας και τους περαστικούς πως το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου μπορούν να ψωνίσουν από το κατάστημά σας ελληνικά προϊόντα και να στηρίξουν αυτήν την πανελλαδική πρωτοβουλία! Επιλέξτε την αφίσα σας εδώ.

"Μικροί Έλληνες Παραγωγοί"

Η πρωτοβουλία «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί» αξιολογεί και αποδίδει το ανάλογο σήμα σε μικρές ελληνικές παραγωγικές & μεταποιητικές επιχειρήσεις Περισσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΙΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Νέας Εφέσου 15, 16121

Καισαριανή, Αθήνα, Ελλάδα

+30 210 7244120

info@smallgreekproducers.com

www.smallgreekproducers.com

 

Μάθετε τα νέα μας