ΜΙΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" είναι μια πρωτοβουλία μικρών ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων που έχει ως σκοπό την ανάδειξη και προστασία της ελληνικότητας και ποιότητας των προϊόντων που παράγουν μικρές, κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

ΤΟ ΣΗΜΑ

ΤΟ ΣΗΜΑ
Το σήμα "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" απονέμεται σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που παράγεται στην Ελλάδα, η επιχείρηση που το παράγει έχει έδρα στην Ελλάδα και είναι μια μικρού μεγέθους παραγωγική επιχείρηση.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Με το σήμα "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" τα σημεία πώλησης και οι τελικοί καταναλωτές μπορούν άμεσα να διακρίνουν & να αναγνωρίσουν ποια προϊόντα παράγονται από μικρές ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Οι τελικοί καταναλωτές μπορούν να εμπιστεύονται τα προϊόντα που φέρουν το σήμα "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" και να τα προτιμούν στηρίζοντας την πραγματική ελληνική οικονομία.

ΚΥΡΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

Έδρα επιχειρησης στην Ελλαδα

Φυσική και φορολογική έδρα επιχείρησης εντός της ελληνικής επικράτειας.

Παραγωγη προϊοντων στην Ελλαδα

Εξ ολοκλήρου παραγωγή ή με υψηλή προστιθέμενη αξία μεταποίηση προϊοντων στην Ελλάδα.

Μικρης κλιμακας παραγωγη

Πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγή προϊόντων περιορισμένης ποσότητας.

Υψηλη ποιοτητα & ασφαλεια

Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής και βραβεία ποιότητας.
Image

Μια δράση των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών

Συνδυάζουμε την ελληνική εστίαση με τους Μικρούς Έλληνες Παραγωγούς, σε μια κοινή δράση.

Ταξιδεύοντας στις γεύσεις των προϊόντων μέσα από δημιουργικές συνταγές, επιθυμία μας είναι να γνωρίσετε τους μάγειρες, τα εστιατόρια , τα προϊόντα , τους παραγωγούς της χώρας μας.

Ο απώτερος σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, μέσω της προσφοράς τροφίμων σε ιδρύματα και κοινωνικά παντοπωλεία.