Είμαι παραγωγός και θέλω να μάθω

Τι είναι οι "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί"
Το σήμα «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί» είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε κατόπιν ιδέας που προήλθε από μικρούς Έλληνες παραγωγούς για μικρούς Έλληνες παραγωγούς, ώστε να μπορούν να προσδιορίσουν τις επιχειρήσεις τους στην τοπική και διεθνή αγορά.

Πώς με ωφελεί η συμμετοχή;
Με το σήμα "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί" αναγνωρίζεστε και γίνεστε μέλος ενός καινοτόμου και βιώσιμου εμπορικού συστήματος.

Συμμετέχετε σε μια προσπάθεια για να διασφαλιστεί το βιώσιμο μέλλον των μικρών Ελλήνων παραγωγών, των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούνται και της τοπικής οικονομίας.

Συμβάλλετε στο να "χτιστεί" υψηλό αίσθημα ασφάλειας και αξιοπιστίας στα προϊόντα που παράγουν οι μικρές ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις και προάγετε την υγιή ανταγωνιστικότητα. 

Μέσω του αναγνωριστικού σήματος "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί"  βοηθάτε τους καταναλωτές να αναγνωρίσουν και να προτιμήσουν τα προϊόντα σας, γνωρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν την πραγματική ελληνική οικονομία.

Σας δίνεται η δυνατότητα μέσω της συμμετοχής σας σε κοινές δράσεις (διαφημίσεις, συμμετοχή σε εκθέσεις, κ.ά.) που διοργανώνει η Πρωτοβουλία να έχετε μεγαλύτερη απήχηση και αναγνωρισιμότητα στο κοινό.

Προωθείται η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ των αναγνωρισμένων Μικρών Ελλήνων Παραγωγών.

Ποια είναι τα βήματα για να έχει την άδεια χρήσης του σήματος η επιχείρησή μου;
Τα παρακάτω σημεία είναι τα γενικά βήματα για την αναγνώριση της επιχείρησής σας:

1. Διαβάστε τον Κανονισμό Παραχώρησης Άδειας Χρήσης Σήματος που είναι δημοσιευμένος στην ιστοσελίδα των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών

2. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση ένταξης που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: Αίτηση

3. Μόλις ελεχθεί η αίτηση και γίνει αποδεκτή, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας ενημερώσει ποια επιπλέον έγγραφα απαιτούνται για την αξιολόγηση της επιχείρησής σας.

4. Εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους ελεγκτές, πραγματοποιείται επιτόπιος έλεγχος της επιχείρησής σας.

5. Εφόσον η αξιολόγηση είναι θετική, η ενδιαφερόμενη επιχείρηση θα πρέπει να καταβάλει την ετήσια συνδρομή χρήσης σήματος.

6. Υπογράφεται σύμβαση μεταξύ της πρωτοβουλίας «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί» και της επιχείρησης σχετικά με τη χρήση του σήματος "Μικροί Έλληνες Παραγωγοί".

7. Εκδίδεται η άδεια χρήσης σήματος, ενημερώνεται η ιστοσελίδα των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών και αποστέλλονται δελτία τύπου και ενημερώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Πόσο κοστίζει η χρήση του σήματος:

Για να πληροφορηθείτε σχετικά με το κόστος, θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε την αίτηση ενδιαφέροντος προς ένταξη, στον παρακάτω σύνδεσμο: Αίτηση

Ποιες είναι οι αναγνωρισμένες επιχειρήσεις;

Μπορείτε να δείτε τους αναγνωρισμένους Μικρούς Έλληνες Παραγωγούς στο Μητρώο Αναγνωρισμένων Επιχειρήσεων στον παρακάτω σύνδεσμο: Μητρώο Αναγνωρισμένων Παραγωγών

"Μικροί Έλληνες Παραγωγοί"

Η πρωτοβουλία «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί» αξιολογεί και αποδίδει το ανάλογο σήμα σε μικρές ελληνικές παραγωγικές & μεταποιητικές επιχειρήσεις Περισσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΙΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Νέας Εφέσου 15, 16121

Καισαριανή, Αθήνα, Ελλάδα

+30 210 7244120

info@smallgreekproducers.com

www.smallgreekproducers.com

 

Μάθετε τα νέα μας


Η αγορά των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών