Συνέργειες

Επεκτείνουμε τις δραστηριότητες των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών μέσα από συνέργειες με φορείς και εταιρείες που στηρίζουν και αναδεικνύουν τις δράσεις και την ανάπτυξη των μικρών ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων.

 

Η κοινότητα openfarm επιχειρεί να αναδείξει τα «ανοιχτά» επισκέψιμα αγροκτήματα και τις μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων που βρίσκονται δίπλα μας ή είναι διάσπαρτα σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Μονάδες που εκτός από την παραγωγή εξαιρετικών, ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, προσφέρουν και υπηρεσίες εκπαίδευσης, βιωματικής εμπειρίας, φιλοξενίας και αναψυχής.  

Ο επισκέπτης του openfarm επιλέγει τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (περιοχή, παραγωγική κατεύθυνση, πιστοποιήσεις και δραστηριότητες στο κτήμα), βλέπει τις μονάδες που ικανοποιούν την αναζήτησή του και οργανώνει την επίσκεψή του είτε σε απευθείας συνεννόηση με το αγρόκτημα ή με την βοήθεια της ομάδας του openfarm.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα: https://openfarm.gr/

 

 

TheTippingPointLogo final 01 02
 

Ο οργανισμός “The Tipping Point” (TTP) έχει σκοπό να συμβάλει στην ενδυνάμωση νέων ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, ώστε να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους και να λάβουν πιο συνειδητοποιημένες αποφάσεις για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία.
Εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις και το χρόνο με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μέσω live τηλεδιασκέψεων ή/και video-απαντήσεων (ασύγχρονα) σε ειδική διαδραστική πλατφόρμα, μαθητές ανεξαρτήτως γεωγραφικής περιοχής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και μαθαίνουν πέρα από στερεότυπα για επαγγέλματα και ιδέες από ανθρώπους-πρότυπα (μέντορες) σε όλο τον κόσμο - από γιατρούς και αγρότες του διπλανού νησιού, μέχρι μηχανικούς της NASA - τους οποίους δε θα μπορούσαν να συναντήσουν διαφορετικά.

 

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα: https://www.thetippingpoint.org.gr
 
 
 
The Green City LOGO
 
 

Μέσω του The Green City, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά τους και να αποκτούν άµεσο κέρδος. Ο τύπος και το βάρος των υλικών που προσκοµίζουν προς ανακύκλωση, µετατρέπονται σε πόντους και κερδίζουν οφέλη µέσω των συνεργατών του προγράμαμτος! Οι πολίτες ενημερώνονται μέσω της mobile εφαρμογής THE GREEN CITY και παραδίδουν τα υλικά σε Κινητά Πράσινα Σημεία (βαν), που πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια καθημερινά στην Αττική.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα: Πρόγραμμα Ανακύκλώσης (thegreencity.gr)
 

"Μικροί Έλληνες Παραγωγοί"

Η πρωτοβουλία «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί» αξιολογεί και αποδίδει το ανάλογο σήμα σε μικρές ελληνικές παραγωγικές & μεταποιητικές επιχειρήσεις Περισσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΙΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Νέας Εφέσου 15, 16121

Καισαριανή, Αθήνα, Ελλάδα

+30 210 7244120

info@smallgreekproducers.com

www.smallgreekproducers.com

 

Μάθετε τα νέα μας


Η αγορά των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών