Συνεργάτες

Οι συνεργάτες της Πρωτοβουλίας είναι επιχειρήσεις που παρέχουν συγκεκριμένα οφέλη και εκπτώσεις στους αναγνωρισμένους Μικρούς Έλληνες Παραγωγούς.

 

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Uppercut logo horizontal

Στην Uppercut Design σχεδιάζουμε λύσεις για την τοποθέτηση και την παρουσία των brand με έμφαση στη σαφήνεια, την αισθητική και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Χτίζουμε προσωπικές σχέσεις με ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους σε εταιρείες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, πανεπιστήμια, νεοφυείς και ατομικές επιχειρήσεις.

Η Uppercut Design αναλαμβάνει το σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας, προϊοντικών εντύπων και καταλόγων. Επίσης παρέχει υπηρεσίες web, content creation και φωτογραφίσεις.

Για κάθε αναγνωρισμένο Μικρό Έλληνα Παραγωγό παρέχει έκπτωση 15-20%.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Uppercut Design

https://uppercutdesign.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση: Λοκρίδος 1-3, Χαλάνδρι, ΤΚ 15231, Αττική

Τηλέφωνα: 697 778 6080,  211 119 1031

 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ- ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η IPM EXPERTS είναι μια σύγχρονη εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην διαχείριση παρασίτων. Με βασικό σκοπό της την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου, εξυπηρετεί βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, φαρμακοβιομηχανίες, αποθηκευτικούς χώρους, εγκαταστάσεις logistics, εταιρικούς χώρους, επιχειρήσεις HORECA και οικιακούς χώρους. Μια εταιρεία με ανοιχτούς ορίζοντες και με μοναδικό σκοπό να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις στον πελάτη με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος. Η ομάδα της IPM EXPERTS πιστοποιημένη με Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018, είναι δίπλα σας για να σας μεταφέρει την γνώση και την εμπειρία της για μια ολοκληρωμένη λύση με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Οι Υπηρεσίες μας:
Απολύμανση – Μικροβιοκτονία, Απεντόμωση, Μυοκτονία, Απώθηση πτηνών, Κουνουποκτονία, Υποκαπνισμοί ( Fumigation ) Απώθηση ερπετών, Συστήματα monitoring εντόμων αποθηκών, συντήρηση πυροσβεστήρων.

Για κάθε αναγνωρισμένο Μικρό Έλληνα Παραγωγό παρέχει έκπτωση 15% στην παροχή υπηρεσιών και 8% στην προμήθεια αναλωσίμων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνα: 2160011165 - 6946943751

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.ipmexperts.gr

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

Η Εταιρεία “ΔΑΒΑΚΗΣ ANALYSIS” δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα των τροφίμων και των ποτών.
Η ανάλυση των προϊόντων παραγωγής της κάθε εταιρείας, αποτελεί προαπαιτούμενο των συστημάτων ασφαλείας που διέπουν την Ελλάδα και την Ε.Ε, που ως στόχο έχει την χημική και μικροβιολογική σταθερότητα όλων των τροφίμων και ποτών που θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών.
Η εταιρεία μας ασχολείται και με την ανάπτυξη συστημάτων ασφαλείας ISO 22000, δίνοντας τα απαραίτητα αρχεία στις εταιρείες και λειτουργώντας συμβουλευτικά σε κάθε ειδική περίσταση παραγωγικής διαδικασίας.
Οι παντός τύπου βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, ζωοτροφών, εταιρειών μαζικής εστίασης, είναι αυτοί στους οποίους στοχεύει η “ΔΑΒΑΚΗΣ ANALYSIS” αφενός για τις αναλύσεις των προϊόντων της παραγωγικής διαδικασίας αυτών, αφετέρου για την μελέτη και διεργασία των συστημάτων ασφάλειας.
Οι διαθρεπτικές αναλύσεις (ετικέτα) των συσκευασμένων τροφίμων και ποτών, είναι μια σημαντική εργασία που επίσης αναλαμβάνει η “ΔΑΒΑΚΗΣ ANALYSIS” για λογαριασμό των πελατών της.

Το εργαστήριο Δαβάκης Analysis διέπεται από διαπίστευση απ’ τον Ε.ΣΥ.Δ κατά ISO 17025. 

Οι υπηρεσίες μας:

Συστήματα Ασφαλείας HACCP, ISO 22000, Αναλύσεις νερού, Χημικές μικροβιολογικές αναλύσεις κρασιού, Αναλύσεις τροφίμων & ζωοτροφών, Εδαφολογικές αναλύσεις, Γενικές αναλύσεις τροφίμων

Για κάθε αναγνωρισμένο Μικρό Έλληνα Παραγωγό παρέχει έκπτωση 10% που μπορεί να ανέβει κλιμακωτά σε 15-20% ανάλογα με τον αριθμό των δειγμάτων που αποστέλλονται προς ανάλυση.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αρχαία Κόρινθος

Τηλέφωνο : 27410 31739

Κινητά Τηλέφωνα: 6972 610761 – 6942 532795

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    web: www.davakisanalysis.gr

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

logo weship

Το ship lemon ειναι η μεγαλύτερη Ελληνική πλατφόρμα για σύγκριση τιμών κούριερ και αποστολές δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Για κάθε αναγνωρισμένο Μικρό Έλληνα Παραγωγό παρέχει έκπτωση 20% με τη χρήση συγκεκριμένου κουπονιού ή για μαζικές αποστολές μέσω επικοινωνίας με email και αναφορά του κουπονιού.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:
https://www.shiplemon.com/
Διεύθυνση: Λέοντος Σοφού 4, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: +30 210 890 7000, 6932304044

 

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

PANAGRO Ltd.

Η PANAGRO Ltd., δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών του αγροδιατροφικού τομέα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν τη προετοιμασία προς επιθεώρηση ατομικών παραγωγών και ομάδων παραγωγών στα συστήματα διαχείρισης και πιστοποίησης , τεχνική υποστήριξη αγροδιατροφικών εκμεταλλεύσεων καθώς και την εκπαίδευση παραγωγών και εργαζομένων στις επιχειρήσεις τροφίμων.
Για κάθε αναγνωρισμένο Μικρό Έλληνα Παραγωγό παρέχεται δωρεάν ενημέρωση περί χρηματοδοτικών προγραμμάτων και προαπαιτουμένων για τη σύσταση , αναγνώριση και οργάνωση ομάδων παραγωγών.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΠΑΝΑΓΚΡΟ Μ.ΕΠΕ
Διεύθυνση: Πλαστήρα 77, 17121 Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο: 6937381687
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

"Μικροί Έλληνες Παραγωγοί"

Η πρωτοβουλία «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί» αξιολογεί και αποδίδει το ανάλογο σήμα σε μικρές ελληνικές παραγωγικές & μεταποιητικές επιχειρήσεις Περισσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΙΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Νέας Εφέσου 15, 16121

Καισαριανή, Αθήνα, Ελλάδα

+30 210 7244120

info@smallgreekproducers.com

www.smallgreekproducers.com

 

Μάθετε τα νέα μας


Η αγορά των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών